Forum Zakonu Templariuszy
Chyba trzeba zrobić sort graczy, chociaż sama nie mam lepszej pozycji ale to dlatego że już na samym początku gry zrównał mnie Faucun z ziemią i jest trudno się odbudować, czuję że ten sojusz będzie 10-osobowy.
tak to jest racja lepiej sojusz 10 osób na których można liczyć w każdej chwili niż 60 ludzi myślących tylko o sobie
Ostatnio edytowany przez jalokim (2008-09-10 20:13:12)
cóż można kilku przykładnych graczy go głównego a reszta do akademii i jak ktoś będzie dobrze się sprawował pomagał innym itd. będzie przyjęty do głównego tylko z kolei może to zniechęcić niektórych ludzi ale cóż nam po nich jak i tak się nie angażują
Tak, jak pisał Diablo wcześniej trzeba posprawdzać przez sitering przed przyjęciem do głównego sojuszu, jako członek rady zgłaszam taki projekt:
Sprawdzanie aktywności graczy przez sitering przez członków rady czekam na głosy członków rady
W sumie Diablo ma racje nawet jeżeli rada przetrwa to pamiętajmy, że to Raczek nas poprowadził po tym jak Templariuszowi padł komputer i wycofał się z gry
Tak czy siak on i tak przewodzi radzie, a teraz w zasadzie rada to organ doradczy i pomocny dla Raczka
Tez jestem za jest duzo rzeczy jeszcze do poukladania narazie musimy mies troptol zeby bylo można szybciej reagowac każdy z nas bedzie musial miec minimum 100procent armi deff i off wzgledem do populacji jeszcze jedno sa dwie opcje 1 wysylanie do jednej osoby na armie deff i na armie off do drugiej osoby codziennie godzinna produkcje osady w pobliżu mojej osady albo druga opcja podajecie wszyscy swoje hasla które beda tylko dostepne radzie no i ci którzy jeszcze sie nie przeniesli musza sie liczyc z tym ze tam gdzie sa nie jestesmy w stanie im pomóc niedlugo powstanie drugi odlam templariuszy do radnych każdy musi informowac o atakach idacych na niego kto atakuje czym na która dojdzie atak poziom murów i spichlerza jeszcze jest jedna opcja nie robimy nic i czekamy jak nas wszystkich sfarmia
/Byki z grubsza poprawione [madeline0]
z tym podaniem hasła to nie za bardzo by się graczom podobało i się nie dziwię
parę dni była cisza i znów zaczynają się ataki których nie mam czym zatrzymywać
myślę że bardzo by pomógł soj. albo chociaż pakt o nie agresji z Santasami Kartel się od nas odciął
już kolejny dodatek wrogów a my słabniemy tzn. ja słabnę ale znam sytuację Diablo? i Wrrr... więc nie jestem sam
Niepismienny
witam
jak to dobrze byc znowu z wami (mialem drobne problemy administracyjne)
jeszcze dokladnie sie nie rozejrzalem we wszystkich sprawach ale...
pomysl z "siedziba" w bliskim sasiedztwie (sasiedztwo raczka jest wg mnie calkiem dobre) popieram
podawanie hasel wg mnie mija sie z celem istnienia hasel (Panta rhei kai ouden menei) a haslo jest brama do prywatnosci o ktora kazdy chce a na pewno lubi dbac
proponuje takze robic skoordynowane ataki CALEGO SOJUSZU na pomniejsze, sasiednie (szkoda ze najlepiej by bylo gdyby byly slabsze) sojusze aby w ten sposob:
1. zwiekszyc strefe buforowa w stosunku do naszego soja
2. zwiekszyc nasza pozycje
o pomocy wzajemnej w sprawie deffa chyba nie musze wspominac