Templariusze

Forum Zakonu Templariuszy

#16 2008-09-26 13:07:42

burano

Obserwator

Punktów :   

Re: Komunikat

Mi to w ogóle nie pasuje te łączenie teraz kiedy Templariusze stają na nogi to mamy się łączyć z babilonem i znowu będą problemy, więcej będzie wrogów, nasz sojusz podzielą na słabszych i mocniejszych ja trafie na pewno do akademii Ci co nie byli aktywni chyba oleją to......
Niech rada decyduje zróbcie tak aby było dobrze nie GORZEJ, przemyślcie to 100 razy. A co do nazwy sojuszu to ma być Templariusze i tyle. Mi się wydaje że oni nas chcą wykorzystać, nie wiem róbcie co chcecie

#17 2008-09-26 15:39:30

wrrr

Melepeta

Punktów :   

Nie martw się do akademii trafią mało aktywni, a nie słabi popem

#18 2008-09-26 17:49:56

diablo?

Administrator

Punktów :   

Tak chciałem napisać krótko ale "TO SE NEUDA"       napoczątku w punktach bo będzie czytelniej

1-Za najważniejsze uważam dobro NAS -czyli sojuszu,tak wiec musimy określić swoje cele w ćwiartce która zamieszkujemy.......
to znaczy do którego z sojuszy mających z nami przymierze jest nam najbliżej nie tylko pod względem odległości ale interesu
"w naszej ćwiartce buduje się ekspansywnie Santas3..są dość blisko ,wiec musimy położyć nacisk na to żeby wszyscy osiedlali się kolo Raczka..ha ha tak się już przyjęło i tak ma być to daje nam sile i da w przyszłości-osoby niedostosowujące się do zalecenia delikatnie mówiąc dbają tylko o siebie...

2-W naszej części mapy pojawiają się nowi osadnicy to nasze potencjalne farmy za jakieś 2 tygodnie... już teraz musimy przygotować zaplecze do grabienia i przejmowania tych osad a konkurencja nie śpi.........

3-Wchodząc w jakikolwiek układ z Babylonem, możemy utracić tych sojuszników jacy nam zostali a weźmy pod uwagę ze raczej nie pielęgnujemy tych kontaktów....zbytnio.... pyzatym WSZYSCY oprócz nas zerwali pakty z Babylonem 
a to świadczy na niekorzyść Babylonu

Podsumowując,jakoś to inaczej miałem w głowie poukładane ,ale czas mnie nagli wiec napisałem to w ten sposób....
Wracając do tematu moim skromnym zdaniem NAJWAŻNIEJSZE jest umocnienie pozycji w tej części mapy: nowe osady tych co ich jeszcze tu nie postawili,zaplecze gospodarcze deff i off a także konsulowie itd..do przejmowania osad..a sprawa Babylonu coś mi śmierdzi przedwczesnymi problemami jakoś im nie ufam jak już niech paru mocniejszych dojdzie do nas ale nie cola chmara tylko pojedynczo dla sprawdzenia a resztę do akademii....w końcu to my możemy więcej stracić niż zyskać a dla nich to żadne ryzyko i tak BABYLON UPADŁ
ZGRED

ps..jest jeszcze wiele spraw o których  chciałbym odnośnie tej sprawy napisać,ale kto to przeczyta ha ha pozdrawiam

/Edit madeline0

Stopka forum

RSS